Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Nanoray 900 modrá

Nanoray 900 modrá

Rychlost, obratnost a razance v jediné raketě. Yonex představuje žhavou novinku z úspěšné série Nanoray. Badmintonová raketa Nanoray 900 přináší nové možnosti, jak hrát údery s větší razancí a přesností.

Více detailů

Sleva!
3 869Kč s DPH
3 869Kč bez DPH

4 300Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Novinka roku 2014

Hmotnost rakety 3U = 88 g, 2U = 93 g
Velikost gripu G4, G5
Barva rakety modrá
Barva omotávky černá
Doporučený výplet BG 80 Yellow
Materiál - rám rakety H.T. Graphite, H.M. Graphite, NANOMETRIC, SUPER HMG
Materiál - shaft rakety H.M. Graphite, X-FULLERENE, Ultra PEF
Made in Japan

 

Při prasknutí výpletu je nutné výplet co nejdříve vystříhat

 

Rychlost, obratnost a razance v jediné raketě. Yonex představuje žhavou novinku z úspěšné série Nanoray. Badmintonová raketa Nanoray 900 přináší nové možnosti, jak hrát údery s větší razancí a přesností. Nové rozložení flexibility v horní a dolní části hlavy rakety umožňuje hrát útočné údery ze zadní části kurtu pod ještě strmějším úhlem než kdykoliv předtím. Díky této technologii budou Vaše smeče a kraťasy mimořádně účinné a donutí soupeře k chybám. Raketa je určena pro pokročilé hráče, kteří hledají podporu v rychlých a razantních výměnách.

• Revoluční konstrukce rámu rakety, který využívá nové rozložení flexibility, umožňuje hrát údery ze zadní části kurtu s větší razancí a hlavně pod velmi strmým úhlem. Tajemství spočívá v rozdílné tuhosti rámu v horní a dolní části hlavy rakety. Díky této revoluční technologii se stanou Vaše smeče a kraťasy účinnější a donutí soupeře k chybám.

• V raketě je použita unikátní technologie Nanometric, která zlepšuje přilnavost mezi uhlíkovými vlákny a podstatně tím snižuje hmotnost rakety, ale zároveň zachovává její celkovou tuhost.

• Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

• Technologie Control Support Cap poskytuje o 88 % širší plochu úchopu než u běžných raket. Zajišťuje tak možnost kratšího držení a rychlejší manévrování s raketou, což ocení především hráči párových disciplín.



Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Otáčející reklama Otáčející reklama