Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Nanoray Glanz

Nanoray Glanz

Nová filozofie, nejnovější materiály a úchvatný prémiový design.Badmintonová raketa Nanoray GlanZ poskytuje rychlý a zároveň kontrolovaný švih, se kterým už nikdy nebude problém hrát přesné údery do zadní části kurtu s optimální délkou.

Více detailů

Sleva!
4 999Kč s DPH
4 999Kč bez DPH

5 500Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Raketa je vypletena výpletem výpletem Nanogy 95 na 9/9.5kg

 

Hmotnost kategorie 4U
Velikost gripu G4, G5
Barva černá
Barva omotávky černá
Doporučený výplet Nanogy 95
Materiál - hlava rakety H.M. Graphite, Rexil Fiber, Nanometric
Materiál - shaft rakety Graphite, Nanometric, X-Fullerene
Tuhost rámu středně pružná
Četnost hraní denní
Styl hry univerzální silový i technický styl hry
Vyrobeno Japan

 

Raketa je vhodná i pro ženy a juniory

 

Při prasknutí výpletu je nutné výplet co nejdříve vystříhat

 

 

Nová filozofie, nejnovější materiály a úchvatný prémiový design. Yonex představuje žhavou novinku z úspěšné série Nanoray. Badmintonová raketa Nanoray GlanZ poskytuje rychlý a zároveň kontrolovaný švih, se kterým už nikdy nebude problém hrát přesné údery do zadní části kurtu s optimální délkou. Díky výborným aerodynamickým vlastnostem Vám raketa poskytne skvělou podporu v stále se zrychlujících badmintonových výměnách.

 

• Díky použití nejnovějších trendů v oblasti uhlíkových vláken se podařilo vyvinout nejtenčí a nejohebnější shaft s výbornými aerodynamickými vlastnostmi v historii, což umožňuje hrát údery ještě razantnější a přesnější.

• V raketě je použita unikátní technologie Nanometric, která zlepšuje přilnavost mezi uhlíkovými vlákny a podstatně tím snižuje hmotnost rakety, ale zároveň zachovává její celkovou tuhost.

• Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

• Technologie Control Support Cap poskytuje o 88 % širší plochu úchopu než u běžných raket. Zajišťuje tak možnost kratšího držení a rychlejší manévrování s raketou, což ocení především hráči párových disciplín.

 

 



Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Akční nabídka

Všechny slevy

Otáčející reklama Otáčející reklama