Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Tenisový výplet Yonex Poly Tour Spin G 125 200m

Tenisový výplet Yonex Poly Tour Spin G 125   200m

Firma Yonex přichází na trh s novým tenisovým výpletem Poly Tour Spin G 125, který je vhodný především pro hráče s razantními údery doprovázené velkým spinem.

Více detailů

Sleva!
3 899Kč s DPH
3 899Kč bez DPH

4 400Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Nový výplet Poly Tour Spin G 125 je tvořen novou strukturou polyesterových monovláken technologie Giga Spin Structure, které snižují namáhání nejvíce vytížených partií těla jako je loket, zápěstí a rameno. Tato nová technologie zároveň umožňuje hráči odehrát údery s maximální rotací a to díky tzv. provedení Pentagon, kdy je větší část výpletu v kontaktu s míčem, který tak můžete odehrát s výrazně vyšší rotací a razancí při stejné kontrole úderu.

U tohoto výpletu došlo k navýšení úrovně snapbacku – při každém kontaktu míče s výpletem dojde k prohnutí strun a jejich následnému navrácení do původní polohy za vzniku rotace míče – o 20 % oproti našemu bestselleru Yonex Poly Tour Pro 125 a zvýšení rychlosti snapbacku o 23 %. To vše ještě zvyšuje razanci úderu a vyššího spinu. Poly Tour Spin G 125 je výplet vhodný pro hráče s razantními údery od základní čáry.

 

Barva červená, oranžová
Délka 200 m
Průměr 1.25 mm
Životnost/odolnost struny 4/5
Kontrola úderu 4/5

 

Giga Spin Structure - Struny disponující touto technologií mají revoluční pětihranný tvar, tzv. Pentagon, díky kterému je větší část výpletu v kontaktu s míčem, což umožňuje dát míči vyšší rotaci.

Made in Japan!



Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Otáčející reklama Otáčející reklama