Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Voltric 80 E-Tune

Voltric 80 E-Tune

Novinka 2015, 4 možnosti nastavení, při prasnutí výpletu ihned vystříhat

Více detailů

Sleva!
3 999Kč s DPH
3 999Kč bez DPH

4 500Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Raketa je vypletena výpletme BG 66 Ultimax bílý na 11/11.5kg

 

Hmotnost kategorie 3U, 4U
Velikost gripu G4
Barva červená
Barva omotávky červená
Doporučený výplet BG 66 Ultimax bílý
Materiál - hlava rakety H.M. Graphite, Tungsten, Nanometric
Materiál - shaft rakety H.M. Graphite, Nanopreme
Tuhost rámu tuhý
Četnost hraní denní
Styl hry útočný styl hry

 

 

 

Se změnou pravidel počítání přicházejí i nároky na změnu taktiky a také badmintonových raket. V dřívějším systému počítání se častěji používalo dlouhé forhendové podání a dlouhé výměny, dnes je nutné ve dvouhře používat krátké backhandové podání a výměny jsou výrazně kratší a rychlejší. Změnily se tak i požadavky na hru:

1. více útoku, dokonce i z obtížných herních situací
2. hra v maximální rychlosti po celou dobu utkání
3. krátké podání jako trend v singlu, aby se předešlo útoku soupeře
4. častější smeče do těla soupeře ve čtyřhrách, jako prevence přechodu soupeře do útoku


Z těchto požadavků vyplývají nové nároky na badmintonovou raketu:
1. zvýšení absolutní razance, aby si hráč vytvářel herní příležitosti k získávání bodů
2. rychlejší manipulace s raketou, dokonce i pro údery zahrané plnou silou


VOLTRIC 80 = RAZANCE
Stiff struktura v horní části rámu umožňuje hlavě rakety se ohýbat s vysokou kontrolou a udržet míč déle na výpletu. Tenké strany rámu mu dávají více pružnosti se prohnout a přenést větší množství energie do úderu. Tato kombinace velmi pozitivně ovlivňuje razanci vašich smečí!

VOLRIC 80 = RYCHLOST MANIPULACE
Vyvážení raketu do horní části rámu a krčku zaručuje rychlou manipulaci a zároveň dostatek razance. Tenký průměr horní části rámu a jeho stran snižuje odpor vzduchu a dále tak zlepšuje ovladatelnost rakety a zrychluje manipulaci s ní. Voltric 80 umožňuje hráči provést plný nápřah i během rychlých výměn, protože raketa reaguje i na nejjemnější pohyb.

MATERIÁL A TECHNOLOGIE:
NANOPREME = NOVÝ REVOLUČNÍ MATERIÁL
Pokračující výzkum firmy Yonex v carbon technologii přinesl nový revoluční materiál NanoPreme. Nano-technologie se rychle rozvíjejí a firma Yonex nyní přichází s pokročilou technologií a záměrem s její pomocí vytvořit rakety nejvyšší kvality v historii. Výzkum nových materiálů jako jsou Fullerene, X-Fullerene a CS Carbon Nanotube trval 5 let. Hledal se materiál s nejvyšší možnou pevností a repulsí. To vedlo k vytvoření materiálu NanoPreme, dosahujícího nové úrovně mezi Nano technologiemi. NanoPreme v sobě kombinuje zdánlivě neslučitelné vlastnosti: repulsi, pružnost a pevnost na nejvyšší úrovni. Jde o zlomové řešení firmy Yonex na cestě k maximálnímu výkonu raket. NanoPreme je materiál s neomezeným potenciálem!

NEJTENČÍ SHAFT V HISTORII!
Voltric 80 disponuje nejtenčím shaftem v historii badmintonových raket. Ten byl vytvořen použitím materiálu NanoPreme. Vývojové centrum firmy Yonex dokázalo zkombinovat „odrazovou pružnost“ a stabilitu, které jsou zásadními vlastnostmi shaftu badmintonové rakety. Pokud se zaměříte pouze na flexibilitu a „odrazovou pružnost“ shaftu, snižuje se jeho stabilita. Zaměřením se pouze na stabilitu se shaft stává tuhý, ztrácí „odrazovou pružnost“ a je křehký. Vložením NanoPreme technologie do celého shaftu, získal Yonex více repulse a vyvinul shaft s lepší „odrazovou pružností“.
Voltric 80 poprvé v historii kombinuje obojí, stabilitu i „odrazovou pružnost“ společně s nejtenčím průměrem shaftu. Tím výrazně posouvá možnosti hry!

TRI-VOLTAGE SYSTÉM
Více váhy v horní části rámu zvyšuje razanci úderů, ale zpomaluje rychlost manipulace s raketou. Naproti tomu lehčí rám zvyšuje rychlost manipulace, ale způsobuje ztrátu razance. Nový Tri-Voltage systém kombinuje tyto dvě kontrastní charakteristiky, skvělou razanci a rychlou manipulaci s raketou. V Tri-Voltage systému jsou vloženy částečky wolframu do rámu rakety v pozicích 2 a 10 (podle hodinového ciferníku) a v krčku (T-joint). Wolfram je 10x hutnější než grafit, proto umožňuje užší profil stran rámu (o 2,5% užší než u Arcsaber Z Slash) s vyšší pevností a následně tak kombinaci razantní smeče a rychlé manipulace s raketou. Wolfram výrazně zlepšuje „odrážecí“ schopnost rakety rakety (kick back effect) a zvyšuje razanci o 5 %.

SOUND FILTER
Další technologickou novinkou, kterou přináší raketa Voltric 80 je Sound-Filter.
Sound filter je umístěn v rámu rakety v bodech 2 a 10 jako u hodinového ciferníku. Má psychologický efekt na soupeře, protože údery vydávají silnější a „ostřejší“ zvuk. Soupeř tak těžko odhaduje, jak razantní váš úder ve skutečnosti je.

Doporučení:
Při prasknutí výpletu je nutné, v zájmu zachování vlastností rámu, jej neprodleně vystříhat!

Made in Japan!

 

 

 

 

 

 




Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Otáčející reklama Otáčející reklama