Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Voltric Z-Force 2 LCW

Voltric Z-Force 2 LCW

Žhavá novinka od firmy Yonex nese jméno Voltric Z Force II LCW a je pokračovatelem velmi úspěšného modelu Voltric Z Force.

Více detailů

Sleva!
3 999Kč s DPH
3 999Kč bez DPH

4 500Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Žhavá novinka od firmy Yonex nese jméno Voltric Z Force II LCW a je pokračovatelem velmi úspěšného modelu Voltric Z Force. Přednostmi tohoto modelu jsou dokonalá přesnost, maximální přenos energie do úderu a v neposlední řadě skvělá kontrola Vašich úderů.


S touto raketou hraje i Petr Koukal, mistr České republiky pro rok 2014 a účastník olympijských her v Pekingu a Londýně.

Raketa Voltric Z Force II se od první generace liší především rychlostí, kterou dosahuje hlava rakety při kontaktu s míčem při úderu. Rozdíl je až 10km/h! To zaručí, že Vaše smeče budou ještě razantnější. Změnou prošel také rám hlavy rakety, který je nyní vytvarován tak, aby měl co nejmenší odpor vzduchu.

Hmotnost rakety

3U = (85 - 90) g

Velikost gripu G4
Barva rakety černá/růžová
Barva omotávky černá
Materiál - rám rakety H.M. Graphite, Sound Filter, NANOMETRIC, Tungsten
Materiál - shaft rakety H.M. Graphite, EX-HMG, NANOMETRIC

Další technologie použité na raketě Voltric Z Force II:


• Extra Slim Shaft je nejtenčí a zároveň nejtvrdší shaft, který kdy firma Yonex použila při výrobě badmintonové rakety. Tento speciálně vyvinutý shaft pro raketu Voltric Z Force II výrazně snižuje odpor vzduchu a zvyšuje razanci Vašich úderů.

• Technologie Aerodynamic Frame Construction minimalizuje odpor vzduchu rakety při úderu. Tohoto efektu je dosaženo speciálními průchodkami, které jsou integrovány přímo do rámu hlavy rakety. Výsledkem je velice plynulý a ničím nerušený průběh úderů.

• Unikátní technologie NANOMETRIC zlepšuje přilnavost mezi uhlíkovými vlákny a podstatně tím snižuje hmotnost rakety, ale zároveň zachovává její celkovou tuhost.

• Upravený profil průřezu rámu je technologicky koncipován tak, aby byl dostatečně pevný a současně s minimálním odporem vzduchu. Nový Aero-Box Frame v sobě kombinuje maximální čelní stabilitu s maximálně rychlým švihem.

• Spojené průchodky Tungsten prodlužují kontakt míče s výpletem rakety při úderu. Spolu s technologií TRI-VOLTAGE SYSTEM výrazně zvyšují kontrolu úderů a současně celkovou razanci při ofenzivní hře.



Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Akční nabídka

Všechny slevy

Otáčející reklama Otáčející reklama